Huisdierhaar verwijderaar

 5.95

Maak eenvoudig je kleren, bank, vloerkleed of auto haarvrij met de huisdierhaar verwijderaar van FURTASTIC. De haarverwijderaar beschikt over 2 siliconen strips waarmee je elk oppervlak binnen no-time haarvrij maakt. De afneembare siliconen strips maak je vervolgens eenvoudig schoon onder de kraan. Het compacte formaat van de haarverwijderaar maak deze ook ideaal om onderweg te gebruiken.

Premium haarverwijderaar voor huisdieren
Met de huisdierhaar verwijderaar van FURTASTIC maak je in een handomdraai je bank, vloerkleed, autobekleding en andere oppervlakken haarvrij. De huisdierhaar verwijderaar is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, makkelijk in gebruik en zeer efficient in het verwijderen van huisdier haren. De haarverwijderaar werkt niet met plakstrips en laat dus ook geen kleverige resten achter. Doordat de haarverwijderaar geen batterijen gebruikt is deze een goed en betaalbaar alternatief voor elektrische haarverwijderaars, die niet altijd een goed resulataat geven.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal
Onze haarverwijderaar werkt met behulp van siliconen stripjes, waaraan haren en pluizen blijven plakken. Dit werkt op zowel natte als droge oppervlakken, beschadigt het oppervlak niet en laat geen resten achter. De afneembare stips maak je vervolgens makkelijk schoon onder de kraan

Makkelijk in gebruik en efficiënt
De haarverwijderaar is zeer efficient in het haarvrij maken van bijvoorbeeld je kleding, bank of vloerkleed en kan keer op keer gebruikt worden. Door zijn ontwerp en formaat is de pluizenverwijderaar ook makkelijk om mee te nemen zodat je deze ook onderweg kunt gebruiken. Nooit meer last van kattenharen, hondenharen of pluisjes met de pluizenverwijderaar van FURTASTIC!

Voordelen van de onze haarverwijderaar voor huisdieren:

  • Makkelijk in gebruik en zeer efficiënt
  • Licht en compact, ideaal voor onderweg
  • Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal
  • Siliconen strips in plaats van kleefmateriaal. Laat geen resten achter.
  • Makkelijk schoon te maken
  • Kan gebruikt worden op verschillende oppervlakken, zoals bank, gordijn, vloerkleed, krabpaal, autobekleding en kleding.
Kleur

Blauw, Groen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huisdierhaar verwijderaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen