Over ons

Onze huisdieren zijn meer dan alleen leuk gezelschap, ze maken deel uit van ons gezin. Daarom is alleen het beste goed genoeg voor onze trouwe maatjes. FURTASTIC is opgericht om het leven van onze huisdieren (en hun baasjes) leuker en makkelijker te maken. We zijn constant op zoek naar de leukste dierenaccessoires en speelgoed. FURTASTIC is niet alleen een webshop maar ook een officieel geregistreerd Nederlands merk dat zich richt op de beste kwaliteit. Alle producten die je in onze webshop vindt, zijn dan ook van het merk FURTASTIC.

We luisteren altijd naar de wensen en behoeften van onze klanten om zo onze producten en service te verbeteren en assortiment uit te breiden. Dat is dan ook de reden waarom wij erg veel waarde hechten aan feedback van onze klanten.

Onze snuffelmatten zijn bijvoorbeeld zorgvuldig uitgekozen en getest. Deze matten zijn niet van fleece of textiel zoals veel andere snuffelmatten, maar juist van siliconen. Het grote voordeel hiervan is dat de mat niet alleen minder snel vies wordt, maar ook heel makkelijk is om schoon te maken. Bovendien zijn onze snuffelmatten vaatwasserbestendig en kunnen ze ook als likmat worden gebruikt.

FURTASIC onderscheidt zich door alleen producten aan te bieden van de beste kwaliteit, zodat onze huisdieren hier zo lang mogelijk van kunnen genieten. Heb je opmerkingen of vragen over een van onze producten? Of heb je een tips om onze producten of service te verbeteren? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Winkelwagen