Verzending en retourneren

Wij leveren op adressen in Nederland en België. De verzendkosten bedragen €4,95 voor adressen in Nederland en €5,95 voor adressen in België. Onze pakketten worden verstuurd via PostNL en DHL. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen voor adressen in Nederland en 2-3 werkdagen voor adressen in België.

Track & Trace

Nadat je bestelling is verwerkt door de vervoerder, ontvang je een e-mail met daarin de Track & Trace informatie van de zending.

Retouren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product/de producten retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt na ontvangst en goedkeuring van de retour binnen 3 werkdagen teruggestort. De verzendkosten voor het versturen van de retour zijn voor eigen rekening, dit zal bij PostNL in de meeste gevallen €6,95 kosten. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen je vervolgens de instructies voor het retourneren sturen.

 

Winkelwagen